Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Πολιτικότσαρκα!

Πάντα η πολιτική μπλέκονταν γλυκά με το σεξ, μια που οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων της εξουσίας και των υφισταμένων τους, είναι σχέσεις εξάρτησης και κατάσταση ανάγκης των μεν από τους δε. Κι όταν λέμε σεξ εννοούμε αποκλειστικά σεξ, ως αντάλλαγμα των όποιων εκδουλεύσεων παρέχονται ή προσδοκάται να παρασχεθούν από τους έχοντες την όποια εξουσία, προς αυτούς που επιδιώκουν να ωφεληθούν(και γαμώ την ανάλυση έτσι;).
΄Ετσι λοιπόν, και αφού προηγήθηκαν πολλές περιπτώσεις, με ανώδυνο ή επώδυνο αποτέλεσμα και κατάληξη(π.χ.υπόθεση Βαρθολομαίου)με αφορμή το νέο θρίλλερ Ζαχόπουλου-Τσέκου, το αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο δίνει πάλι τα ρέστα του. Και βέβαια στην παρούσα περίπτωση, δεν είναι μόνο αυτή η γνωστή σχέση, η εξαρτησιογόνος, μεταξύ εξουσιαστού και συνεργάτιδός του, είναι κι ένα άλλο στοιχείο, που εξιτάρει κάθε ΄Ελληνα και Ελληνίδα. Το στοιχείο του διορισμού και της μονιμότητας από το παράθυρο, μέσω αυτής της εξάρτησης. ΄Ετσι λοιπόν μας προέκυψε σειρά παραφρασμένων βιντεοταινιών όπως αυτή της φωτογραφίας(έχω κι άλλες), με αφορμή βέβαια και την ανάμιξη στην όλη ιστορία, του γνωστού σκηνοθέτη, παρόμοιων βιντεοταινιών και κομματικού παράγοντα, ο οποίος μεσολάβησε προκειμένου να τακτοποιήσει κάπου την πρωταγωνίστρια της υποθέσεως(άσχετο πού τελικά "τακτοποιήθηκε").
Αντιλαμβάνεστε ήδη ότι τέτοιες καταστάσεις, με τέτοιο σενάριο και εξέλιξη, με τόσο σασπένς και τόση πλοκή, δεν συμβαίνουν αλλού, πρέπει να έχουμε το κοπυράϊτ. Και ο Σαρκοζί, ολάκερος Πρόεδρος, ερωτεύτηκε την Κάρλα, αλλά την πήρε και πήγε στην Αίγυπτο, δεν την πήρε να την πάει σε άλλο υπουργείο να την διορίσουν έτσι;
Προς το παρόν τα γυρίσματα έχουν διακοπεί και αναμένεται να αρχίσουν ξανά και πιο εντατικά με τον νέο χρόνο, οπότε εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα