Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2007

...στο Καρνάκ μπακίρια...!

Από το διεθνές ρεπορτάζ:
Στο Λούξορ ο Γάλλος πρόεδρος συντροφιά με την κ. Μπρούνι
Ο Γάλλος πρόεδρος αναμένεται εντός της σημερινής ημέρας στο διάσημο θέρετρο του Λούξορ για ανάπαυση --στο πλαίσιο "ολιγοήμερων αιγυπτιακών διακοπών"--θα συνοδεύεται από την κ. Κάρλα Μπρούνι. Επίσημη ανακοίνωση για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές δεν εκδόθηκε από το προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων στο Παρίσι.
Ο κ. Νικολά Σαρκοζί έφθασε ήδη αεροπορικώς στην Αίγυπτο, ταξιδεύοντας με το ιδιωτικό αεροσκάφος του φίλου του ισχυρού επιχειρηματία κ. Βενσάν Μπολορέ--το "Φάλκον 900" απογειώθηκε από το παρισινό αεροδρόμιο του Μπουρζέ σήμερα το μεσημέρι. Μαζί με την κ. Μπρούνι, πρώην μανεκέν, τραγουδίστρια σήμερα, 39 ετών, στην προεδρική συνοδεία ήταν συνολικά δέκα προσκεκλημένοι του κ. Σαρκοζί--πιθανολογείται ότι ταξίδεψαν στην Αίγυπτο για τα Χριστούγεννα συγγενείς του κ. Σαρκοζί, από τους οποίους ο ένας του γιός, πιθανώς η μητέρα του προέδρου, όπως ανέφερε πηγή στο αεροδρόμιο Μπουρζέ. Η ομαδική επιβίβαση στο ιδιωτικό αεριωθούμενο έγινε στο εσωτερικό απόμακρου υπόστεγου, απόντων των φωτογράφων.
ΣΧΟΛΙΟ: Συγνώμη που επανέρχομαι και μη με πείτε κουτσομπόλη που ασχολούμαι με τα προσωπικά του Γάλλου προέδρου, αλλά είναι μερικά πράγματα που βγάζουν μάτι κατά το κοινώς λεγόμενο. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις για ολιγοήμερες διακοπές με την Κάρλα Μπρούνι(έστω και δεσποινίς ετών 39) και να πηγαίνεις για...ανάπαυση; Εκτός και έτσι το λένε γαλλιστί... ΄Οπως επίσης διαπιστώνουμε, εκείνο το Ελλάς-Γαλλία-συμμαχία που ξέρατε ξεχάστε το, άλλοι καιροί, άλλα ήθη(όχι δεν θα αναφωνήσω τον τίτλο του μπλόγκ o tempora-o mores,). ΄Ετσι και πήγαινε ο Κάρολός μας ή ο Καρμανλής με τζετ φίλου τους μεγαλοεπιχειρηματία θα είχαν τα παράθυρα να λένε καμιά βδομάδα. Το μόνο που με μπερδεύει στην όλη υπόθεση είναι οι συνταξιδιώτες, δηλαδή ο γιός του και πιθανώς η μητέρα του(ήταν ανάγκη να πάρει την ευχή της στο Λούξορ;).
Κατά τα άλλα, αφήνω την φαντασία σας να ταξιδέψει, με βοηθό τον Αλκίνοο και το σχετικό άσμα:"Στην αγορά του Αλ Χαλίλι".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα