Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Tο Ταμείον είναι...trendy!


Τα λεγόμενα "ευγενή" Ταμεία απήργησαν σήμερα και στην πλατεία Πυθαγόρα δεν είδα ούτε πανώ, ούτε ΠΑΜΕ ούτε ερχόμαστε. ΄Ηταν μια αναλόγου ύφους και... "υφής", ακαδημαίκού τύπου, συγκέντρωση, επιστημονικού επιπέδου, μια που το μελετώμενο να δημιουργηθεί εξ ενοποιήσεως Ταμείον θα λέγεται "των επιστημόνων". ΄Ηταν εκεί στην αρχή της πλατείας, κάτω από τους ιστούς των σημαιών, μια ομήγυρις με στολή περιπάτου και ανάλογη διάθεση. Η απεργία φυσικά επιτυχημένη σε ποσοστά και συμμετοχή. Η ενημέρωση και σήμερα πήγε κι αυτή περίπατο και αντ΄ αυτής τα μεν μικρά μέσα, ραδιόφωνα κλπ. το ρίξανε στο τραγούδι(για τα πανηγύρια ούτως ή άλλως είμαστε), τα δε "κεντρικά" κανάλια ξέθαψαν ως συνήθως τις παλιο-σειρές(σαν τον Ζάχο Δόγκανο ας πούμε), για να καλύψουν τα κενά των πρωϊνάδικων.
Φυσικά η κυβέρνηση συνεχίζει την προδιαγεγραμμένη πορεία της στο ασφαλιστικό, δείχνει να μην ιδρώνει από αγωνία(η περδικούλα της το ξέρει), ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση να διασκεδάζει την πλήξη της με δηλώσεις επί των μαρκουτσιών του Γεωργίου που έχει ήδη καταχωρηθεί στους trendy ενώ όπως διακρίνετε στην φωτογραφία ο Ευάγγελος φέρεται συμπαθών τους ΕΜΟ.
Με δεδομένο ότι και η κ. νέα υπουργός όπως θα δείτε σε προηγούμενη ανάρτησή μου ανήκει στο κίνημα των ΕΜΟ, λέω, μήπως ο Ευάγγελος θα τα κατάφερνε καλύτερα αντιπολιτευτικά;
΄Οχι, δεν ανήκω ούτε στους trendy ούτε στους ΕΜΟ, συγνώμη παρασύρθηκα, ούτε στους Γεωργικούς, ούτε στους Ευαγγελικούς του ΠΑΣΟΚ, αλλά περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο βλέπω κάτι κινήσεις ...περιέργες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα