Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Χρυσός και λίβανος και... SMYRNA!

Ελευθερία Κουρλιά,κιθάρα- τραγούδι(και τι τραγούδι), Γεωργία Λώλη,κανονάκι(το αγαπημένο μου όργανο)-σαντούρι-τραγούδι, η Πένυ Παπακωνσταντίνου,πολίτικο λαούτο-τζουρά-τραγούδι(της κρατάω μούτρα γιατί δεν μου έπαιξε τον Τσακιτζή) και η Claudia Rossini(βαρύ επώνυμο σαν ιστορία),βιολί-τραγούδι...
...είναι οι τέσσερις εικονιζόμενες που μας χάρισαν μια υπέροχη μουσική βραδιά την Παρασκευή 20 Αυγούστου στην πλατεία Θ.Σοφούλη στη Σάμο, στα πλαίσια του τριήμερου φεστιβάλ Σαμιώτικου Κρασιού... Τραγούδια από τη Μικρά Ασία, γύρω-γύρω απ΄ όλη την Ελλάδα, ως το Πειραιά μας πήγαν και ήταν μια βόλτα που την απολαύσαμε. Τα κορίτσια δεν είναι που παίζουν όργανα δύσκολα παραδοσιακά με μαεστρία είναι που τραγουδούν και οι τέσσερις με υπέροχες φωνές... φωνές αρμόζουσες στο είδος και στα ηχοχρώματα, έχουν μια αυθεντικότητα, επίκτητη ίσως, όπως όλοι μας που καταγόμαστε εξ ανατολών και "γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε" που θα έλεγε και μια ψυχή(μπρρρρρ!).
Περάσαμε πολύ καλά μαζί τους και τις ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας.
Οι φωτογραφίες είναι από την παράσταση και έν βίντεο-δείγμα για όλους σας αγαπημένοι μου φίλοι και επισκέπτες του παρόντος ιστολογίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα