Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Χορωδιακό Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο 9-10 του Μάη, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί έτσι, δηλαδή χορωδιακό, μια και κάθε μία από τις δύο μέρες έχει εκδήλωση με χορωδίες.
Και εν αρχή ην το Καρλόβασι, που γιορτάζει την ύψωση της σημαίας της επανάστασης από τον Λυκούργο Λογοθέτη το ΄21(η 8η Μαίου) και η υπέροχη χορωδία ΗΔΥΛΗ θα παρουσιάσει πέντε τραγούδια σχετικά με την επέτειο, για να δώσει τη σειρά της στην περίφημη παγκοσμίως χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας. ΄Ολα αυτά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Καρλοβάσου στη πλατεία αύριο Σάββατο στις 8.00 μ.μ.
(Συγνώμη που δεν μπόρεσα να μεγαλώσω το πρόγραμμα, αλλά είναι κι ένα δέλεαρ να πάτε ως εκεί και να το διαβάσετε δια ζώσης)


Και την Κυριακή την ίδια ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Βαθέος η χορωδία ΑΡΜΟΝΙΑ παρουσιάζει την φετινή δουλειά της, που περιλαμβάνει έντεχνο τραγούδι για πρώτη φορά φέτος, με τραγούδια γνωστών συνθετών(που εδώ μπορείτε να διαβάσετε ευτυχώς).
ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... γιατί την ερχόμενη Παρασκευή 15 του Μάη έρχεται η σειρά της Μουσικής Παρέας Σάμου, για την οποία θα υπάρξει νεώτερη και αναλυτική ανάρτηση(προς ευλογία των γενείων ημών).
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα