Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Για δες καιρό που διάλεξε...



...η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να κυκλοφορήσει(εντάξει, δεν είναι τωρινό αλλά περσινό) ένα φυλλάδιο με τα...ωφέλη του Ευρώ!!! ΄Οπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες από το σκανάρισμα του φυλλαδίου μας ωφελεί όλους, καταναλωτές(αυτή τη σελίδα απομόνωσα για ευνόητους λόγους), επιχειρηματίες, κράτη μέλη, ευρωπαϊκή οικονομία κλπ.
΄Οπως βλέπετε το ευρώ είναι που έφερε αυτόν τον τερατώδη... ανταγωνισμό που... έριξε τις τιμές και... ελέγχει τις αυξήσεις, που οι τιμές είναι...σταθερές, που μπορούμε να κάνουμε ευκολότερα και φθηνότερα ...ταξίδια(εφόσον μπορούμε να κάνουμε), ενώ κάτω στη σελίδα διαλύει τον...μύθο, πως το ευρώ ανέβασε τις τιμές(!)... Σα δεν ντρεπόμαστε...το ευρώ βρε ανέβασε τις τιμές; Αυτό το αθώο νομισματάκι, που η τιμή του τιμή δεν έχει και χαράς τον που την έχασε;
Εγώ σαν μπλόγκερ οφείλω(εκτός από τις τράπεζες και αλλού) να μεταφέρω τις απόψεις του φυλλαδίου και της Ε.Ε. για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας. Αν θέλετε να δείρετε κάποιον παρακαλώ όπως απευθυνθείτε σε αυτούς που το συνέταξαν. Α, κι άμα τους βρείτε και δεν έχουν κρυφτεί αυτή την εποχή σε τίποτα ευρωενωσιακά λαγούμια, ρίχτε τους ένα χέρι κι από μένα, θα με υποχρεώσετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα