Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Καλοκαιρινές δράσεις πολιτισμού

Συνηθίζω όπως θα έχετε παρατηρήσει, να φιλοξενώ στο μπλογκ δράσεις πολιτισμού στον τόπο μας, με φωτορεπορτάζ από εκδηλώσεις που γίνονται. Κι αυτό γιατί από τα μηνύματα που παίρνω και τις επισκέψεις που παρακολουθώ, είναι αρκετοί οι άνθρωποι εκτός Σάμου, από την Αθήνα μέχρι τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία και αλλού που τέτοιες αναρτήσεις τις εισπράττουν ως εικόνα από την πατρίδα καταρχήν και ως ουσιαστική επικοινωνία στη συνέχεια. Γιαυτό είπα να αρχίσω να δημοσιεύω τις επικείμενες δράσεις πολιτισμού των συλλόγων, έτσι για να ξέρουμε τι θα δούμε το καλοκαίρι φέτος και σαν φόρο τιμής σε αυτούς τους ανθρώπους που σε χαλεπούς καιρούς επιμένουν να δρουν συλλογικά και να σμίγουν ανθρώπους, ιδέες κι οράματα...
...ιδού λοιπόν σήμερα το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Συλλόγου Μυτιληνιών, το εξώφυλλο του προγράμματος και αναλυτικά το πρόγραμμα.
΄Οσοι θέλετε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα, κάντε δεξί κλικ και "άνοιγμα σε νέο παράθυρο".

3 σχόλια:

Τη 6/17/2008 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που στηρίζουν και υποστηρίζουν αυτές τις προσπάθειες για πολιτιστικές δράσεις.

 
Τη 6/19/2008 , Ο χρήστης Blogger DINOS TZORTZOGLOU είπε...

γιατι δεν μπορω να μπω στο αναλυτικο προγραμμα;
εμενα δε μου "ανοιγει";

 
Τη 6/19/2008 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα . Επίσης το Σάββατο στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου έχει αφιέρωμα στον Μ. Χατζηδάκη και την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία Μυτιληνιών το έθιμο του Κλήδονα . Όσοι πιστοί προσέλθετε !!!

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα