Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Και γ...την απώλεια!

Βάλτε το να κλαίει!
Δεν θα είναι παρών στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτιο ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του, το συγκεκριμένο διάστημα (13-16 Μαρτίου) ο κ. Σημίτης θα βρίσκεται στη Φλωρεντία προκειμένου να πάρει μέρος στο Συμβούλιο της Επιτροπής Σοφών για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.
Κι αν νομίζετε ότι μόνο ο Σημίτης "χτύπησε" γελιέστε, είχαμε και τον ΄Ακη(ναι μωρέ εκείνον τον ευθυτενή, που έκανε γάμο "a Paris") .
Να ξαναχτιστεί το Κίνημα ζήτησε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Κοινωνικής Αριστεράς του ΠΑΣΟΚ ο πρώην βουλευτής της Α΄ Θεσσαλονίκης Άκης Τσοχατζόπουλος, εντοπίζοντας σε αυτό κρίση ταυτότητας και φυσιογνωμίας. Παρατήρησε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να παραδεχτεί ότι αντιμετωπίζει σήμερα μια βαθιά κρίση ταυτότητας και φυσιογνωμίας και να αρχίσει το χτίσιμο της παράταξης από την αρχή. Παρουσιάζοντας τις θέσεις της Κοινωνικής Αριστεράς για το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής μαζί με τους Α. Κοτσακά, Γ. Ραφτόπουλο και Γ. Κατσιμπάρδη, είπε ότι η συγκεκριμένη τάση εκφράζει αυτό που έρχεται από τη λαϊκή βάση ενώ άσκησε εμμέσως κριτική στον Κώστα Σημίτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα