Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Είναι που δεν τρώγεται.

Οι γιορτές πλησιάζουν και δεν ξέρω αν ανήκετε στην κατηγορία των "γαλοφάγων", μια μόδα που προέκυψε όπως και πολλές άλλες από την πέραν του Ατλαντικού "φίλη και σύμμαχο", δηλαδή να απαρνηθούμε και να εξοστρακίσουμε από τραπέζης το λατρευτό μας χοιρινό και να το αντικαταστήσουμε με την γαλοπούλα, opos ameriki!
Η σκηνή είναι από την ημέρα των ευχαριστιών "in america" κατά την οποία ο εικονιζόμενος δίνει "χάρη" σε μια γαλοπούλα, κάτι σαν αμνηστία των πτηνών, και εννοώ όχι αυτόν που την κρατάει αλλά τον διπλανό του(βέβαια με τους "τρομοκράτες" δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία και διάθεση για χάρη αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας, έχουν και τα πτηνά δικαιώματα).
Ξέρω πως η αντίδρασή σας μόλις διαβάσετε την παρούσα ανάρτηση θα είναι κάτι σε "κάνε μας τη χάρη και συ μωρέ" διότι προσπαθώ να σας δημιουργήσω ενοχές ενόψει Χριστουγέννων.
Ξέρω επίσης πως δεν θα δίνατε ποτέ και για τίποτα χάρη στον κύριο δεξιά, διότι οι ΄Ελληνες είμεθα λαός με αντιαμερικανικά αισθήματα(το έδειξε και πρόσφατη έρευνα), αλλά εκτός αυτού έχει και μια ειδοποιό διαφορά αυτός με την εκ δεξιών του συμπαθέστατη(κυρίως ψητή)γαλοπούλα. Αυτός δεν τρώγεται με τίποτα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα