Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

Κοινωνική αφασία

΄Οχι δεν πρόκειται για αγανακτισμένο οδηγό που βρήκε το αυτοκίνητό του κλεισμένο από διπλοπαρκάρισμα στην παραλιακή της Σάμου(άλλωστε εδώ έχουμε διπλοπαρκάρισμα καθ΄ ύψος). Σήμερα το μεσημέρι όμως(όπως και κάθε μεσημέρι και κάθε ώρα)ένας νεοέλλην(αλλιώς τους λέει ο Σαββόπουλος, αλλά έχω αγωγή και δεν θέλω...)είχε παρκάρει κάπου στην παραλιακή το αμάξι του με αναμένα τα αλάρμ, το λεωφορείο δεν χώραγε, ως συνήθως, σφύραγε και ξανασφύραγε, από πίσω μαζεύτηκαν καμμιά 10ριά, ενώ αυτός(ο νεοέλλην) κάπου...ψώνιζε! Δεν ξέρω τι άποψη έχετε περί διπλοπαρκαρίσματος, αλλά προσωπικά εκτός από ασέβεια το επεκτείνω μέχρι τον...φασισμό! Διότι δεν μπορείς να ξέρεις αφήνοντας το αυτοκίνητό σου διπλή σειρά, κλείνοντας τον από μέσα, τι μπορεί να του συμβεί, πού θέλει να πάει και πόσο γρήγορα και εν πάση περιπτώσει δεν σου χρωστάει ούτε λεπτό αναμονής. Και τι να κάνω θα πει ο άλλος που δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης; Μωρέ χώροι υπάρχουν αλλά δεν είναι εκεί ακριβώς που τους θέλουμε, αλλά αν δεν υπάρχει χώρος πολύ απλά δεν παρκάρουμε. Ξέρετε πόσες καρδιές έχουν χαλάσει και τι βρισίδι έχει διαμειφθεί γιαυτά τα "κλεισίματα"; Αξίζουν λίγα(έως πολλά συνήθως)λεπτά στάθμευσης να δηλητηριάζουν τις σχέσεις μας; Είναι ένα πολύ σημαντικό και κυρίως καθημερινό πρόβλημα. Περιμένω τις απόψεις σας.

2 σχόλια:

Τη 11/17/2007 , Ο χρήστης Blogger DINOS TZORTZOGLOU είπε...

Πραγματικό γεγονός:
Γνωστός, πάει να πάρει το αυτοκίνητό του (παλιό τζιπάκι) που είναι παρκαρισμένο (κανονικά) στην παραλία...
Το βρίσκει "κλεισμένο" από άλλο...
Κορνάρει, ξανακορνάρει, τίποτα...
Πηγαίνει κοντά στο αυτοκίνητο του "μάγκα" μήπως και είναι ανοικτό να το μετακινήσει και βλέπει... αστυνομικό πηλίκιο...
Τρελαίνεται, βάζει όπισθεν και ... με το "ντουπ" βάζει πάλι πρώτη να επαναλάβει...
Δεν προλαβαίνει. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, ο "μάγκας" είναι εκεί (έπινε καφέ το αγοράκι μου και θεώρησε ότι μπορούσε να περιμένει όποιος μ.... είχε το τζιπάκι...)
Διάλογος: (όπως μου τον διηγήθηκαν αυτόπτες)
- Ρε μ.... είμαι αστυνομικός θα σε γ....
- Κι εγώ είμαι μαθηματικός και θα μου κ... τα αρ...
Συνέχεια δεν υπήρξε....
Και ο ένας πήγε σπίτι του και ο μάγκας στο φαναρτζή....
Ε μα........

 
Τη 11/17/2007 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ΠΙΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΑEOLIS.ΤΟ ΚΑΡΟ (ΕΚ ΤΟΥ CAR) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΕΣΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΞΩ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. 5 ΛΕΠΤΑ 15 ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ,ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΑ ΕΠΕΦΤΕ...ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ.ΣΦΥΡΑΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ? ΜΑ ΜΕΣΑ ΦΑΤΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ...
ΜΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ?? ΓΙΝΟΝΤΕΕΕΕΕ.....
GIANITOS

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα