Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

΄Ηταν στραβό το κλίμα...

Είμαι υπέρ της άποψης, ότι όλα στη ζωή πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε εκτός από υπεύθυνα και αντικειμενικά και με χιούμορ. Πολύς λόγος αυτές τις μέρες για την προστασία του πλανήτη, την σωτηρία του, την αναστροφή της κλιματικής αλλαγής και εν τέλει την προστασία και την ποιότητα της ζωής μας. ΄Ολα, με αφορμή την παγκόσμια διάσκεψη για το κλίμα και με σκοπό την άσκηση πίεσης σε όσους μας κυβερνάνε, ώστε να πάρουν μέτρα, αν και είμαι υπέρ της κοινωνικής οργάνωσης και της αντιμετώπισης ατομικά και συλλογικά κάθε προβλήματος, παρά να τα περιμένουμε απ΄ όσους ζυγίζουν συμφέροντα και συνήθως μας κλέβουν στο ζύγι.
΄Ενας φίλος λοιπόν, με πηγαίο χιούμορ, βρήκε και μου έστειλε την φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση και που θυμίζει στατιστικό πίνακα, μόνο που αντί για γραμμές τεθλασμένες ή κολωνάκια με αριθμούς έχει...εσώρουχα.
Εγώ πάντως αντιλαμβάνομαι την ανάγκη των γυναικών(αλλά και των ανδρών ας μην ξεχνιόμαστε) να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή και την αύξηση της θερμοκρασίας στην διαδρομή της ιστορίας, με την "ελαχιστοποίηση" του μεγέθους των εσωρούχων. Το τελικό στάδιο λοιπόν και αν δεν ληφθούν μέτρα από τους ισχυρούς της γης, για την προστασία του περιβάλλοντος, θα είναι να βγούμε στους δρόμους χωρίς εσώρουχα και να τους δείξουμε ό,τι διαθέτει ο καθένας, αναλόγως φύλου. Σωστός;

1 σχόλια:

Τη 12/10/2007 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Σωστός!
Αντί να τους τα δείχνουμε με...χειρονομίες, καλύτερα εκ του φυσικού. Αλλά όχι ένας ή δυο, όλοι μαζί, σε παρέλαση. Άμα πια!

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα